skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Binnen mijn specialisatie als oncologie- en oedeemfysiotherapeut zijn er een aantal aandachtsgebieden waar mijn passie in het bijzonder ligt.

Vooral de restklachten die na borstkankerbehandeling overblijven of ontstaan na verloop van tijd zijn een vak apart. Oedeemproblemen, stugge huid en littekenverklevingen zijn uitdagingen waar veel te winnen is. Door samen met jou te bekijken wat precies de oorzaak is, de klachten te behandelen én je ook zelf handvatten te geven om de klachten te verminderen zijn er vaak verassende resultaten te behalen.
Vergelijkbare klachten van verminderde beweeglijkheid door littekens, oedeem of bestralingsschade ontstaan ook vaak na operaties in hoofd-hals gebied; ook hier kan therapie veel betekenen.

Sommige klachten na de behandeling van kanker herstellen niet meer volledig en de uitdaging is dan om samen met jou te bekijken hoe je er het beste mee om kunt leren gaan. De therapie gaat daarom verder dan alleen het fysieke aspect. Zeker omdat de ziekte en het hele behandeltraject vaak ook een behoorlijke mentale impact hebben.

Mail mij

ysmulders@kr8-horst.nl
BIG registratie: 39910060904