skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Maak jij je zorgen om jezelf of je naaste nu je ouder bent? Ik help je graag met mijn meer dan 20 jaar ervaring als ergotherapeut in de ouderenzorg, niet aangeboren hersenletsel (NAH), Parkinson, of dementie (EDOMAH). Met heel mijn hart heb ik me verbonden aan de zorg voor volwassenen en ouderen. Het is mooi om samen te zoeken naar hoe je je leven een stukje gemakkelijker of comfortabeler kunt maken, zodat je zo lang mogelijk je dagelijkse handelingen die je gewend bent te doen kunt blijven uitvoeren.

Sinds de komst van Corona hebben wij ons samen toegelegd op het helpen van mensen die hiervan klachten ondervinden. Juist dat we dit samen doen: ergotherapie, fysiotherapie, diëtetiek en eventueel onze orthomoleculair therapeut maakt de behandeling sterk. Ik help graag in het zoeken van balans in de energieverdeling.

Het geeft me een goed gevoel als ik mijn steentje bij kan dragen aan de positieve gezondheid van volwassenen en ouderen en zie hoe (kleine) veranderingen van zo’n grote betekenis kunnen zijn.

Ik vind het als ergotherapeut een uitdaging om mensen (en hun naasten) te helpen om weer meer grip op hun leven te krijgen. Want wat is er fijner dan je dagelijkse activiteiten, zelfstandig en weer naar tevredenheid te kunnen uitvoeren!

Mail mij

rcusters@kr8-horst.nl