skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Maak jij je zorgen om jezelf of je naaste nu je ouder bent? Ik help je graag met mijn meer dan 20 jaar ervaring als ergotherapeut in de ouderenzorg. Met heel mijn hart heb ik me verbonden aan de zorg voor ouderen. Het is mooi om samen te zoeken naar hoe je je leven een stukje gemakkelijker of comfortabeler kunt maken, zodat je zo lang mogelijk je dagelijkse handelingen die je gewend bent te doen kunt blijven uitvoeren.

Naast de lichamelijke en cognitieve ouderdomsklachten, heb ik me ook toegelegd op ouderen met dementie die nog thuis wonen, oftewel EDOMAH. Hiermee heb ik me specifiek verdiept in het begeleiden van ouderen aan huis met dementie. Doel hiervan: zo lang mogelijk meedoen in de dagelijkse activiteiten en thuis blijven wonen. Juist ook de mantelzorger is onderdeel en staat centraal bij de behandeling middels de EDOMAH-methode. Immers: zonder mantelzorgers of thuiszorg kunnen ouderen met een lichte of matige dementie niet zelfstandig thuis wonen.
Het geeft me een goed gevoel als ik mijn steentje bij kan dragen aan de positieve gezondheid van ouderen en zie hoe (kleine) veranderingen van zo’n grote betekenis kunnen zijn.

Ik vind het als ergotherapeut een uitdaging om ouderen en hun naasten te helpen en zeker ook met dit EDOMAH-programma!

Mail mij