skip to Main Content
Bel 077 - 398 28 34

Zwanger of juist net bevallen…

Zwangerfit® is een actieve cursus die gegeven wordt aan zwangeren en pas bevallen dames.

Zowel tijdens de zwangerschap, als na de zwangerschap vindt er altijd een intake plaats. Zo kan bepaald worden wat de behoeftes zijn en of er extra aandachtspunten zijn voor tijdens de training.

Hoe zien de lessen er uit?

De actieve lessen hebben een vaste opbouw. Eerst is er aandacht voor de warming-up, vervolgens is er een lichte fitheidstraining ter verhoging van de conditie. De trainingen zijn gericht op versterking en coördinatie van diverse spieren met speciale aandacht voor coördinatie, stabilisatie en spierversterking van het bekken en de bekkenbodem. De training wordt afgesloten met een cooling down bestaande uit rekoefeningen, ontspanningsoefeningen of ademhalingsoefeningen.

ZwangerFit biedt oefeningen op muziek aan. Daarnaast wordt voor de lessen gebruik gemaakt van fitnessapparatuur of klein oefenmateriaal.

Theorielessen zijn een optie

De theorielessen zijn een waardevolle aanvulling waarbij alle onderwerpen die betrekking hebben op de zwangerschap, baring en de periode na de bevalling aan bod komen. Daarnaast is een partnerles mogelijk, met betrekking tot de rol van de partner tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna.

Wanneer kan ik terecht?

Zwangerfit® bieden we op verschillende tijden aan:

  • Maandagavond van 20.00-21.00 (Charlotte)
  • Dinsdagavond van 20.00-21.00 (Corine)
  • Woensdag van 14.00-15.00 (Corine)

Bij aanmelding plannen we bij voorkeur een intake (25 minuten) om te beoordelen of de lessen fysiek goed bij je passen.

Wat zijn de kosten?

Kosten zijn afhankelijk van het aantal lessen die je inkoopt. Bij veel verzekeraars kunnen de Zwangerfit lessen worden ingediend. Kijk zelf in je polis of dit ook bij jou het geval is.

Rittenkaarten

Zwangerfit 20 lessen    €220

Zwangerfit 15 lessen    €175

Zwangerfit 10 lessen    €120

Enkele les Zwangerfit   €12,50

Ontmoet Corine en Charlotte die je graag verder gaan begeleiden